miercuri, 22 august 2012

Pentru un el bogat ...

Ei bine uite ca banii nu aduc fericirea, increderea si nici iubirea. Nimic ce are legatura cu sentimentele nu se fundamenteaza pe bani. Banii tai nu ma pot face sa ma indragostesc, bunastarea asta a ta materiala poate fi trecatoare insa carcaterul si sufletul tau vor ramane. De toti banii astia multi ai tai ai putea incerca sa iti cumperi un suflet, ce trist! Sufletele nu se cumpara, sufletele nu stiu ce sunt banii! Ce trist pentru tine dragule! Dar...ce bine pentru noi, altfel cu toate am fi fost ale tale. Nu mai incerca sa ne iei sufletele, noi, femeile nu suntem de vanzare iar tu esti un cretin pentru ca mereu ai crezut asta. Nu regret ca te-am cunoscut, nu regret nimic! Ma bucur ca ti-am demonstrat ca nu ma poti cumpara! Ma bucur ca nu m-am lasat, ma bucur ca nu ti-a iesit jocul ala murdar, ma bucur ca esti singur si sincer, cred ca vei ramane singur!

Cumpara-ti un pat de o persoana, ca sa nu iti fie frig noaptea! Patul tau e prea mare!

luni, 6 august 2012

Cum e mai bine?

E mai bine sa plangi de fiecare data cand se intampla ceva? Sau e mai bine sa plangi o singura data, atunci cand iti aduci aminte de tot?
Cat doare sa iti aduci aminte de fiecare lucru marunt si sa izbucnesti in lacrimi caci s-au adunat atat de multe pe care nu le-ai spus si peste care credeai ca praful s-a pus, insa nu, ele sunt acolo, toate maruntisurile alea au ramas acolo si intr-o seara ca asta simti ca e mult prea greu sa le mai duci pe toate, asa ca le plangi. Daca o sa ma intrebe cineva acum de ce plang nici macar nu o sa stiu exact de ce plang, imi vin atatea in cap incat nu as stii ce e mai bine sa spun. Simt ca imi este dor de tot, simt ca vrei sa imi faci rau, simt ca imi pierd cei mai importanti oameni, simt cum se destrama tot,  ceea ce candva era un imperiu acum se clatina si in curand va deveni o ruina.
Cum se poate ca cei care sunt cei mai departe de tine sa fie de fapt cei ce sunt cei mai aproape?
Noaptea asta o sa fie noaptea intrebarilor fara raspuns, noaptea in care eu intreb si tot eu incerc sa gasesc un raspuns iar la fiecare eroare in a gasi un raspuns o sa plang si cum niciuna dintre intrerbarile care imi vin acum nu are un raspuns, oare cat o sa plang?

Tu de ce apari iar?
Tu de ce ma iubesti?
Tu cine esti si ce vrei?
La tine ce ma atrage?
Tu de unde esti?
Noi doi existam?
Dar noi doi?
Care dintre noi doi exista de fapt?
Cine suntem impreuna?
Tu de ce ai plecat?
Si tu, tu de ce esti o copila imatura?
Tu de ce te pui mereu pe tine pe primul loc?
Iar tu, tu de ce nu vezi ca nu sunt ok?
Tu, asta care ai zis ca o sa fii mereu langa mine de ce ai disparut?
Ahhh, tu de ce pui mai presus de mine pe toata lumea?
Tu de ce ne faci prosti pe toti?
Tu ce drept ai sa tipi?
Tu de ce nu ai curaj sa ma privesti in ochi?
Tu de ce ai putut sa te joci cu sentimente?
Si tu, tu de ce m-ai invatat sa ranesc?
Tu, cel care m-ai facut sa zambesc de atatea ori azi unde esti?
Tu, cel care esti departe cand ma vei cunoaste imi vei ramane aproape?


Voi toti astia, unde sunteti acum? De ce doar cativa dintre voi stiti ca nu sunt bine? Si de ce stiti doar cei care nu ma puteti lua in brate si nu-mi puteti spune ca o sa fie bine?

Noaptea asta e grea!