joi, 30 iulie 2015

8. Nu sunt singură. Iertări și mulțumiri.

Puiul de om ce crește acum în mine mă face să simt non-stop că nu sunt singură, deja comunicăm, da, știu sună ciudat dar asta facem, îmi cunoaște vocea și eu îi cunosc felurile în care îi place să stea și să „ne jucăm”. E fantastic totul! Mă transform și mă iubesc din ce în ce mai mult! Ai devenit atât de activ că aproape tot timpul sunt cu mâna pe burta pentru a te simți, sunt uimită zilnic și nu vreau să ratez nimic, mă bucur de fiecare clipă pentru că știu că e unică. Iubitul meu se schimbă și el pentru noi, devine mai bărbat decât aș fi crezut, devine mei puternic din toate punctele de vedere, îi sunt recunoscătoare și uneori îmi cer iertare că poate i-am schimbat lumea prea brusc dar îmi doresc din suflet să fie cea mai bună schimbare din viața lui, îmi doresc să îi luminăm împreună viața. Ne iubește mult dar e totul foarte greu și pentru mine și pentru el, ne luptăm adesea cu noi înșine căci în fond abia acum realizăm că noi trebuie să devenim părinți, modele, maturi. Niciodată nu regretăm însă căutăm continuu soluții să te facem fericit, vrem să îți fie bine iar eu, personal vreau să vă fie bine amândurora. Vă iubesc pe amândoi necondiționat! Îmi pare rău dacă uneori sunt greu de suportat, dacă vorbesc prea mult sau prea puțin, îmi pare rău că plâng prea des și sunt prea emotivă, îmi pare rău că țip, că adorm prea des și prea devreme dar asta sunt.

Iertați-mă că nu vă mai sunt nici fiica perfecta, nici iubita și nici mama, o să învăț iar să fiu așa cum mă doriți, acum nu pot, acum sunt doar eu cu mii de lacrimi fără sens și mii de zâmbete la fel. Acum mă uit la burtica mea și râd în hohote și în ochii îngrijorați ai mamei mele și îmi vine de fiecare dată să plâng cu suspin.

Vă iubesc pe toți ce-mi sunteți aproape în continuare fără să îmi cereți prea multe explicații, vă iubesc și promit că o să merite totul!