joi, 10 mai 2012

Imi doresc

...sa ma indragostesc de un necunoscut. Vreau sa ies cu strainul asta intr-o noapte calda afara, pe strada, sa fie senin si sa ne uitam la stele, sa radem pana la lacrimi, sa ma alerge iar eu sa ma ascund, sa ma caute, sa ma gaseasca, sa ma sarute fara sa isi dea seama de ce face, sa ma apere de cainele nebun de pe strada pe care locuiesc, sa se bucure, sa fie fericit, spontan dar vreau sa fie un strain care sa ma faca sa am incredere in el din prima secunda.

Oare existi?

3 comentarii:

  1. Acesta este jocul iubirii. Problema este ca niciodată nu o sa intanlesti perfecțiunea. Tot ce îți imaginezi, în realitate nu o sa facă decât sa o atingă, nu sa se îndeplinesca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana cand apare, ti-am scris ceva mai in gluma, mai in serios; sper sa-ti placa!

    Privind prin ochi straini oglinzile din jur,ma-ntreb cu ce timp ,de ce vremi ajung sa ma-nconjur ? De ce se uita toti, de parca sunt de vina...ati fii toti niste sfinti, insa privirea mea v-anima si de m-apropii, tot acolo sunteti, nu ma puteti atinge,in spatele privirii va ascundeti.Eu vin spre voi dar voi nu ma cunoasteti,rasar din ochi prieteni, rude si iubiri, imi sunteti cu toti oaspeti...doar casa mea e goala si-n loc de ziduri sunt oglinzi; de te-as putea privii cu inima usoara,ar inceta sa-mi pese ca ma minti,as inceta sa-ntreb cine sunt eu sau tu si-ai reusii sa ma descrii;ti-ar lua un rand, l-ai scrie-n graba ,la intalnirea noastra sa nu-ntarzii. Te-as intreba "ce-ai scris?" si-ai rade caci ai uitat, demult nu te-ai uitat la tine. Grabindu-te s-ajungi la timp, n-ai aranjat nimic dar eu iti spun c-arati chiar foarte bine.Arati ca ceasul care ticaie mereu,ca noaptea, fara forma...sa ne iubim, straini mereu, caci viata, dealtfel, n-are nici o noima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Chiar mi-a placut si m-am regasit printre cateva randuri. Totusi imi place foarte tare "...sa ne iubim, straini mereu"

      Ștergere