marți, 19 iunie 2012

Mult peste puterile mele ...

Asa e tot ce mi se intampla acum, nu reusesc sa ma mai adun, sa ma mai controlez, sa ma abtin, sa imi tin emotiile in frau, nu mai pot. Imi fuge pamantul de sub picioare si nu pot sa il opresc, nu stiu sa il opresc. Regret ca am plecat atunci cand probabil aveai cea mai mare nevoie de mine, regret ca am fost lasa, regret ca nu am stiut sa invat din greseli, am vazut doar partea urata a lucrurilor iar acum retraiesc tot ce a fost frumos, ma zbat cu miile de ganduri si de imagini ce-mi strabat zilnic mintea, nu mai suport sa te simt prin preajma, imi doresc sa ma trezesc intr-o dimineata cu mintea si inima spalate de amintiri, oricat ar fi ele de frumoase nu le mai suport, ma chinuie, ma macina, ma seaca. Stiu, suna urat tot ce scriu acum insa amintirile alea ma fac sa fiu mult prea vulnerabila, patetica, jalnica, sensibila, irascibila si dezorganizata. Am dat dovada de lasitate si de egoism, recunosc, nu m-am gandit decat la mine, la cum sa-mi fie mai bine. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu am ramas singura, am multa lume in jur insa peste tot e plin de tine, mintea mea e plina de tine, eu sunt plina de tine si nu mai rezist. Cum imi pot eu permite sa iti cer sa ma mai iubesti? Asa ceva e imposibil, e imposibil sa iubesti un om care te-a calcat in picioare, te sfasiat si acum se intoarce cu ochii plini de lacrimi recunoscand ca a gresit, ce om penibil. As vrea sa fug in alta lume, o lume care nu se va mai intersecta niciodata cu lumea ta dar asta e imposibil. Iarta-ma ca scriu, macar pentru asta iarta-ma.
Trebuie sa invat sa nu patez amintirea a tot ce a fost frumos, sa invat sa nu uit insa sa nu ma mai raneasca, sa invat sa ma gandesc si la restul lumii in afara de mine.
Cand eram pe marginea celei mai adanci prapastii tu ai fost singurul care mi-a intins mana si m-a sprijinit, singurul care m-a ajutat sa nu ma las prada neantului iar eu am abuzat de bunatatea.
Pari un inger, erai un inger uneori.

Vara asta va fi mai rece fara tine insa va fi frumoasa, ei imi vor face o vara frumoasa caci am cei mai buni si mai frumosi prieteni de pe pamant!  

4 comentarii:

  1. Ah ! Esti om.Cu totii gresim..mai mult sau mai putin.Timpul va vindeca tot..

    RăspundețiȘtergere
  2. Melodia e super, iar modul in care ai povestit tu aici e si mai super!!!
    Cum spune Lexii, timpul va vindeca tot...sau de fapt, asta facea el de obicei!:|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place! Sper ca si de data asta timpul sa isi faca "meseria"

      Ștergere