miercuri, 22 august 2012

Pentru un el bogat ...

Ei bine uite ca banii nu aduc fericirea, increderea si nici iubirea. Nimic ce are legatura cu sentimentele nu se fundamenteaza pe bani. Banii tai nu ma pot face sa ma indragostesc, bunastarea asta a ta materiala poate fi trecatoare insa carcaterul si sufletul tau vor ramane. De toti banii astia multi ai tai ai putea incerca sa iti cumperi un suflet, ce trist! Sufletele nu se cumpara, sufletele nu stiu ce sunt banii! Ce trist pentru tine dragule! Dar...ce bine pentru noi, altfel cu toate am fi fost ale tale. Nu mai incerca sa ne iei sufletele, noi, femeile nu suntem de vanzare iar tu esti un cretin pentru ca mereu ai crezut asta. Nu regret ca te-am cunoscut, nu regret nimic! Ma bucur ca ti-am demonstrat ca nu ma poti cumpara! Ma bucur ca nu m-am lasat, ma bucur ca nu ti-a iesit jocul ala murdar, ma bucur ca esti singur si sincer, cred ca vei ramane singur!

Cumpara-ti un pat de o persoana, ca sa nu iti fie frig noaptea! Patul tau e prea mare!

3 comentarii:

  1. Offtopic!
    Buna ziua, am bucuria si placerea sa va anunt ca blogul dumneavoastra a fost premiat de catre MWB, in cadrul editiei Premiilor MWB, luna august 2012!
    Blogul dumneavoastra a fost recomandat de catre un autor MWB, pentru valoarea, pasiunea, imaginatia, creativitatea, originalitatea si talentul de care ati dat dovada prin scrierile publicate!
    Gasiti mai multe detalii pe urmatoarea pagina:
    http://www.mostwantedblog.org/2012/08/26/premiile-mwb-august-2012/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima fraza este geniala ! Iubirea nu se cumpara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti de acord cu mine si ca ti-a placut ultima fraza!

      Ștergere