joi, 28 februarie 2013

Fara sens

    Toti cei care ati trecut prin viata mea mi-ati lasat multe amintiri placute, m-ati invatat, ati avut grija de mine cand eu nu puteam, mi-ati spus nopti la rand "Noapte buna!" si m-ati trezit cu cate un sarut dimineata, unii m-ati calcat in picioare, m-ati sfasiat, m-ati privit cum ma zbat si ati ras, m-ati ajutat enorm. Imi dau seama ca am avut de invatat cate ceva de la voi toti dar niciodata nu am comparat, nu v-am comparat si nici nu v-am considerat la fel, nici macar o singura data. Ce am scris pana acum e o nebunie de a mea care tine mai mult de o zi, e ceva ce stiu mereu si niciodata nu ma contrazic.
    Undeva este cineva care e dispus oricand sa fie langa mine, sa ma accepte si sa ma iubeasca exact asa, el e blocat aici, la mine si nimic din tot ce fac nu-l sperie, ma tot gandesc ce am facut de l-am blocat cu mine. Toate iubitele lui sunt acum comparate cu mine, toate lacrimile lor sunt false pentru ca asa erau ale mele, toate il mint pentru ca eu am facut-o, nici una nu stie sa fie doar pentru el doar pentru ca eu nu am stiut, nici una nu este acceptata asa cum e ea pentru ca atunci cand a acceptat pe cineva in viata lui a fost dezamagit, am plecat din viata lui fara strop de regret si nu m-am intors nici macar o singura data sa il ajut sa se ridice. Eu nu m-am blocat la nimeni, eu nu am oprit pe nimeni in viata mea, i-am inchis undeva pe fiecare in niste "camere" pana am uitat de ei iar cand nu am mai simtit nimic am avut puterea sa ii revad, sa le vorbesc si sa le doresc tot binele dar fara sa fiu implicata emotional si fara sa ma afecteze greutatile lor.

    Acum sunt cea care vede cat este de greu sa il cunoasca dupa ce cineva inainte a avut grija sa ii demonstreze cat de rele suntem, poate-mi doream sa fiu eu cea care ii arata si lui cum suntem noi. Eu trec peste, mie imi e usor dar ma gandesc ca sunt atat de multe care nu vor intelege de ce sunt ele cele care sunt pedepsite pentru ceva ce nu au facut, de ce sufera ele dupa urma ei, ce vina au ele. Sa cunosti un om care e capabil sa te cucereasca de la primele cuvinte si sa descoperi ca oricat ai incerca sa ii demonstrezi ca esti altfel el te va considera doar femeie si in nici un caz o persoana unica. Naiva, emotiva, firava femeie care e capabila sa te iubeasca indiferent de ce faci, asta e fatada noastra cand de fapt suntem mult mai puternice, poate chiar mai puternice ca voi   ....

Nu mai vreau sa scriu acum ... mi-s somn!

Astazi ... o nebunie de-o singura zi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu