miercuri, 22 ianuarie 2014

Timp...

Acum imi dau seama ca a trecut atat de multa vreme de cand nu am mai scris. Scriam mereu cand aveam probleme, scriam cand nu mai puteam sa vorbesc cu nimeni sau cand aveam nevoie sa transpun tot ce simt. Nu am mai scris de ceva vreme si ma intreb daca tot de atata vreme am devenit un gol? Sunt oare un gol? Sa nu mai am ce sa scriu? Si as avea atatea de spus, dar mi-e frica. Mai nou mi-e frica sa scriu, mi-e frica de oameni, mi-e frica de mine, mi-e frica de voi si de tot. Spun ca mi-e frica dar cu toate astea fac doar lucruri nebunesti pe care pana acum cateva luni nu as fi avut curajul sa le fac, raspund la fiecare impuls, intru in orice joc, cunosc oameni noi, invat jocuri noi, invat lectii noi si profit de fiecare secunda.
Anul asta vreau sa imi demonstrez ca sunt responsabila si puternica cu adevarat, pana acum n-am fost deloc puternica desi am trecut peste toate am lasat sa se vada cat de greu trec, de acum nu o sa mai stie nimeni daca e usor sau greu pentru mine. Vreau sa imi demonstrez ca pot si singura iar abia cand o sa fiu sigura de mine insami am sa caut sa pot alaturi de cineva, de fapt nu, nu am sa caut ci am sa astept si am sa profit de fiecare sansa. In noul an vreau sa nu ma mai intreb de ce ma iubesc persoanele din jurul meu, vreau sa stiu ca merit, nu vreau sa mai simt diversitatea si diferentele ca durere, nu vreau sa imi mai fac curat printre prieteni, vreau sa permit doar celor care merita sa imi devina prieteni, vreau ca toate zilele sa fie lucide, sa nu mai am doar momente de luciditate, nu vreau sa mai fie nimic fara sens, la sfarsitul anului vreau sa ma bucur ca a mai trecut un an cu bine, vreau sa am replica la tot si vreau sa imi gasesc locul in acest an.

Vreau sa scriu mai des.

Noapte buna!

2 comentarii:

  1. Am trait prin ceea tu treci acum; am simtit ca ma aflu singura in lumea asta atat de mare si ca mi-e teama de orice! Insa trebuie sa ai incredere in tine, in potentialul tau si abia apoi vei invatat sa discerni oarecum oamenii rai de cei buni, punand in balanta toate elementele. Mult succes si nu uita niciodata: nu te subestima! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de sfaturi! Sper sa faci si tu exact asa cum m-ai sfatuit pe mine. Te pup! >:D<

    RăspundețiȘtergere