marți, 13 martie 2018

E noaptea aia...

...în care deși mi-e îngrozitor de somn nu pot să adorm așa că scriu. Sunt fericită deci nu o să scriu la fel de fluent ca atunci când sunt oricum numai fericită nu. Eu scriu mai mult tristă pentru că mă descarc și mă încarc cu energia pozitivă pe care mi-o transmiteți voi.

Sunt 2 luni în care prioritatea vieții mele a fost clar puiul meu și imediat dupa am fost eu, am contat eu. Nu mai sunt pe ultimul loc pentru mine cine ocup locul de lângă fiul meu. Mi-am recuperat viața și, așa cum spun prietenii mei, am înviat.  M-am bucurat de fiecare clipă și fiecare zi a fost una despre care la final să pot spune că am avut o zi frumoasă. Nu mai știam cum e să fiu admirată, să fiu importantă, să fiu apreciată, să contez. Am ajuns să cred că mult timp eu de fapt nu am trăit, am trăit o altă viață pe care cu greu o mai recunosc. Ioana e din nou înconjurată de oameni, are sprijinul tuturor și chiar lista de oameni valoroși se îmbogățește pe zi ce trece. Am cunoscut oameni faini de la care să am ce învăța și mi-am promis că în viața mea vor mai intra doar astfel de oameni. Nimeni nu mai intră în sufletul meu cu bocancii iar eu nu mai ajut pe nimeni să se descalțe. Cea mai importantă lecție este faptul că am conștientizat că vreau în viața mea doar oameni care mă iau exact așa cum sunt, cu nevoile, cu grijile, cu bucuriile si nebuniile mele. Dacă ești în viața mea acum și nu îți sunt suficientă, crede-mă că n-am să mă chinui să-ți devin. Ceea ce credeam că a fost cea mai grea lovitură a vieții mele s-a dovedit a fi doar o schimbare pozitiva, o eliminare a energiilor negative și o reorganizare a întregii mele vieți.  Iubirea mea nu se mai împarte, ofer zilnic iubire ființei ce știe să mi-o ofere înapoi înzecit, iubirea mea acum doar crește. Atunci când m-am ales pe mine, am ales să mă respect și să mă iubesc și nici nu știți cât de plăcut e sentimentul.

Aș discuta în amănunt și pe înțelesul tuturor doar pentru ca nimeni să nu ajungă în locul meu însă nu vreau să fac asta aici.
Voi, cele care nu vă puneți pe voi pe primul loc, cele care credeți într-o schimbare imposibilă, cele care iertați zilnic, voi sunteți de fapt eroine! Sunteți frumoase și vreau să vă demonstrați vouă că sunteți puternice nu prin acceptarea statutului ci prin schimbarea lui. Am ales să îmi schimb viața.

Mulțumiri celor ce încă sunt alături de mine și tuturor  celor care m-au iertat!
Mă înclin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu