duminică, 20 februarie 2011

Post pentru un cuplu special

Ei doi sunt speciali cu adevarat. Nu ma intreba de ce, te rog! Nici macar nu pot spune ca ii cunosc prea bine insa sunt speciali, sunt unici si deosebiti.
Copiii astia doi se iubesc mai mult decat poti vedea cu privirea si mai mult decat poti intelege cu mintea! Ai zice ca se cunosc de o viata! Dar ghici ce? Nu se cunosc de-o viata!
Cred ca ea cunoaste mai bine calitatile si defectele lui decat le cunoaste pe ale ei. El ...si el la fel.
El e un romantic, poate un pic prea visator! Ea e indragostita si acum e la fel ca el! Nu stiu daca asa era si inainte pentru ca ... nu o cunosc.


Pe el l-am cunoscut acum cateva luni, era frumos dar parca nu era atat de frumos cum e acum. Imi parea un copil mult prea matur si prea serios pentru varsta lui. Acum e mai frumos ca niciodata! Ea il face sa radieze! E de ajuns sa ii privesti si ai sa sti ca ceva pentru ei s-a intamplat! Ei luati separat sunt draguti insa impreuna sunt adorabili. Isi fac unul altuia ziua mai frumoasa! Au ceva mai special decat oricare altii!
Isi spun zilnic ca se iubesc insa nu o spun niciodata la fel! Au curajul sa isi declare dragostea in fata intregului univers si eu ii felicit pentru asta!El ii scrie poezii, ea se topeste si ii raspunde tot printr-o poezie. Iubirea lor este o poezie, o arta! Ei sunt un TOT!
Ei sunt cuplul meu deosebit, frumos, special si unic!

Richard Clayderman - Love story


Eu le doresc sa se reinventeze in fiecare zi astfel incat niciodata sa nu intre in monotonie!
Acest post este pentru Andrei si Ela! <3 Poza am indraznit sa o fur de la Andrei! :"> Sper sa nu ii supere! :)

3 comentarii:

  1. Muuuuuulltumesc! :*
    Meriti o ciocolata! Si ai sa o primesti >:D<
    Iti multumim enorm!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un post extreeeeem de dragut:x La fel ca ei doi... chiar daca, ca si cuplu, ii stiu pe amandoi doar din poze si facebook, pe Andrei il cunosc si personal si sunt total de acord cu ceea ce ai scris:D un visator, un romantic, un baiat adorabil care radiaza dintr-un simplu motiv : IUBESTE!!! Multa fericire copilasi>:D< si Andrei, ai grija de ea, iar Ela la fel >:D< Va pup si va doresc o zi minunata! La toti trei;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Mariana! Un weekend placut sa ai! >:D<

    RăspundețiȘtergere