miercuri, 23 iunie 2010

~La rampe~

Ieri am condus pentru a doua oara. Sunt foarte fericita pentru ca in sfarsit l-am convins pe tata sa ma duca undeva unde sa pot conduce. In curand o sa incep scoala de soferi si vroiam sa stiu macar cum se porneste o masina. Stiu sa schimb vitezele, sa pun frana, sa iau curbele si stiu ca mai am multe de invatat. Sa va povestesc prima experienta a mea la volan.
Eram cu ai mei la iarba verde, undeva pe la Valcele. Locul era destul de mic dar totusi l-am rugat pe tata sa ma lase sa o pornesc. M-a lasat sa si conduc putin, pentru ca locul nu era indeajuns sa pot conduce cum trebuie. Prima data am intrat cu masina in cea mai mare groapa posibila si bineinteles ca nu am reusit sa o scot asa ca l-am lasat pe tata, a doua oara mi-a murit motorul, a treia oara ( nu cred ca vreti sa stiti ce s-a intamplat dar eu totusi va spun ) am apasat accelaratia la maxim si masina aproape ca mi-a zburat din maini, speriat la maxim am sarit din masina si am lasat-o mergand, noroc cu tata care era in dreapta si a reusit sa o salvez, tremuram din fiecare incheietura si cu toate astea am mai incercat o data, a patra oara s-a dovedit a fi cu noroc, am reusit sa o pornesc fara sa imi moara motorul, sa ocolesc groapa si sa o mentin la o viteza normala.
Ieri in schimb nu am avut probleme, mi-a murit doar de vreo doua ori motorul in rest totul a fost frumos. Am luat curbe, am facut ronduri si a fost frumos. Cred ca printre cele mai placute amintiri cu TATA.
Asta e masina pe care o avem.

206 numarul, Peugeot e marca ;)
*Postul are titlul "La rampe" pentru ca acolo am condus ieri. In Codlea langa gara e un drum destul de lung numit de noi "La rampe" (nu stiu de ce), drum care nu este prea circulat. Locul perfect ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu